CNC Draaien

Draaien in alle soorten metalen en kunststoffen kan uiteraard in heel kleine, maar ook in grote formaten. Tot een diameter van 2000 mm. De toleranties zijn bij machinefabriek Metalo bij het draaien ontzettend nauw.

Machinefabriek draaien

CNC Draaien

CNC draaien doen we met moderne, stabiele en nauwkeurige machines. Wij zijn gespecialiseerd in materialen als roestvrij staal en aluminium, maar ook in materialen als brons, gereedschapstaal en speciaalstaal.

Vele opdrachten op het gebied van CNC draaien betreffen precisieonderdelen ten behoeve van de machinebouwindustrie. Toleranties van een honderdste millimeter zijn dan ook aan de orde van de dag. Op onze draaimachines met een capaciteit tot Ø2000 x 4000 produceren wij machine-onderdelen van de beste kwaliteit en hanteren stipte levertijden. CNC draaien van enkele stuks, kleinere en grotere series.

Conventioneel draaien

Naast CNC draaien beschikken we tevens over de mogelijkheid om een spoedorder of reparatie op één van onze aanwezige conventionele draaimachines te verwezenlijken. Elke gewenste vorm kan worden geprogrammeerd en vervaardigd!

 • Langs-en dwarsdraaien

  Cilindrisch, vlakken

 • Profieldraaien

  Radius, boog, insteken

 • Conusdraaien

  Schuine zijden

 • Draadsnijden

  Metrisch, whitworth, trapezium

 • Steken

  Insteken, kopsteken en afsteken

Metalo is toeleverancier voor o.a.

Meer verspanende technieken

(CNC) Kotteren

Machinefabriek Metalo beschikt over diverse kottermachines. Conventioneel en CNC gestuurd. Om u zo voor alle kotterbewerkingen van dienst te zijn.

(CNC) Frezen

Machinefabriek Metalo beschikt over diverse freesmachines. Conventioneel- en CNC-gestuurde, 3-assig en 4-assig, om u zo in alle freesbewerkingen van dienst te zijn.

Overige verspanende bewerkingen

Machinefabriek Metalo beschikt over een aantal machines voor het uitvoeren van diverse bijkomstige bewerkingen.