Vacature: rondslijper conventioneel

Metalo ontwerpt en produceert machinesystemen/-onderdelen voor een groot aantal zeer gerenommeerde bedrijven. Met een voortdurend oog voor innovatie en no-nonsense ondernemerschap heeft het bedrijf een unieke positie als het gaat om precisiebewerking van uiteenlopende aard.

Metalo Machinefabriek

Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een CNC rondslijper conventioneel

Als rondslijper ben je bij Metalo bezig met verschillende soorten materialen zoals staal, hardmetaal, brons, aluminium, niet-magnetisch staal, kunststof en keramiek.

 

De werkzaamheden:

Jij leert of kan stukken in- of opspannen en houdt rekening met de eisen van onze opdrachtgevers. Tekeningen lezen en interpreteren is voor jou geen probleem, net als gereedschapslijsten en werkvoorbereidingsgegevens. Jij kan namelijk daarna de slijpcondities en parameters bepalen om vervolgens de machine in te stellen.

Je kan de machine stellen en bent iemand die overlegt met de werkvoorbereider en collega's om nieuwe methodes te testen en uit te voeren. Ook kijk je samen naar welke gereedschappen het best gebruikt kunnen worden. Daarna worden de producten gecontroleerd en jij maakt hier documentatie van.

 

Wij zoeken iemand met:

  • Mbo-werktuigbouw of vergelijkbaar
  • Werkervaring in slijptechnieken en -voorschriften
  • Kennis van meettechnieken
  • Ervaring met rondslijpmachines is een pré
  • Een evt. opleidingstraject behoort tot de mogelijkheden

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een solide organisatie. Het bedrijf is gevestigd in de regio Zaanstreek.

Binnen het bedrijf heerst een informele werksfeer met korte communicatielijnen. Salariëring volgens CAO klein metaal. En er is uitzicht naar een vast contract.

Herken jij jezelf hierin?

Stuur dan je cv en motivatie naar de afdeling HR via Robert@Metalo.nl of vul het onderstaande formulier in.

Je kunt je sollicitatie ook old-style per post versturen:

Metalo Zaandam BV
Grote Tocht 1
1507 CG Zaandam

 

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen, richt je dan tot de Robert Fruijtier, te bereiken via telefoon: 075-6164013.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, rtf, doc, docx, txt, xls, xlsx, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 4.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.