Vacature: Rondslijper Coventioneel

Metalo ontwerpt, produceert machine systemen/onderdelen, voor een groot aantal zeer gerenommeerde bedrijven. Dit en met een voortdurend oog voor innovatie en no-nonsense ondernemerschap heeft het bedrijf een unieke positie als het gaat om precisiebewerking van uit een lopende aard.

Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een rondslijper coventioneel

Als rondslijper ben je bij Metalo bezig met verschillende soorten materialen zoals staal, hardmetaal, brons, aluminium, niet-magnetisch staal tot kunststof of keramiek.

De werkzaamheden:


Jij leert of kan stukken in- of opspannen en houdt rekening met de eisen van onze opdrachtgevers. Tekeningen lezen en interpreteren is voor jou geen probleem, net als gereedschapslijsten en werkvoorbereiding gegevens. Jij kan namelijk daarna de slijpcondities en parameters bepalen om vervolgens de machine in te stellen.

Je kan de machine stellen en bent iemand die overlegt met de werkvoorbereider en collega’s om nieuwe methodes te testen en uit te voeren. Ook kijk je samen naar welke gereedschappen het best gebruikt kunnen worden. Daarna worden de producten gecontroleerd en jij maakt hier documentatie van.

Wij zoeken iemand met:

  • MBO-werktuigbouw of vergelijkbaar
  • Werkervaring in slijptechnieken en–voorschriften
  • Een evt. opleidingstraject behoort tot de mogelijkheden
  • Kennis van meettechnieken
  • Ervaring met rondslijpmachines is een pré